Met GiveMeShelter zijn we toe aan een volgende stap. En dat betekent dat we per direct een kanjer van een developer nodig hebben die met passie samen met ons aan ons digitale product wil werken. 

De developer die we zoeken heeft veel ervaring met het maken van applicaties en plugins voor WordPress, met een focus op registratie en mobiele betalingen. Gevoel voor design is mooi meegenomen! 

Het aantal uren dat we van je vragen, vinden we nog lastig om in te schatten. Daarom maken we graag kennis met je en vertellen je meer over wat de bedoeling is. Zodat we samen tot het perfecte product en plan komen! Wel goed om te melden is dat we niet veel te besteden hebben. Over een kleine vergoeding kunnen we het uiteraard hebben, maar het liefst zien we, dat je net als wij, vrijwillig je tijd er in stopt. Zodat uiteindelijk echt alles naar de daklozen kan! 

Interesse? Neem dan contact op met ons via info@givemeshelter.nl en we drinken graag een kopje koffie met je om kennis te maken. 

Over GiveMeShelter

Via GiveMeShelter kun je eenvoudig een slaapplek of een maaltijd betalen voor een dakloze. Zodat mensen geen ‘Nee’ meer hoeven te verkopen als we om een bijdrage worden gevraagd en de daklozen de rust kunnen krijgen die ze zo hard nodig hebben. Meer lees je op www.givemeshelter.nl