Laatste Blog


Helpende hand van studenten Hogeschool Utrecht

Afgelopen tijd hebben we hulp gekregen van studenten International Business aan de Hogeschool Utrecht, zo leuk! 

Ryan, Lorenzo, Pedro, Patrick en Niels vormden het multiculturele team dat met ons achter de schermen werkten aan GiveMeShelter, zodat we dit jaar kunnen lanceren. Als extra curriculum volgen zij het Honours Programma waar dit project deel van uit maakt. Andere studenten deden o.a. werk in India en voor vluchtelingen in Nederland. 

Zoals ze zelf schrijven:

‘De verschillende culturen hebben ons veel nieuwe perspectieven geleerd, niet alleen over elkaar maar ook over onze omgeving. Onder leiding van onze SCRUM-master Ryan konden wij met effectiviteit de uitdagingen op ons tackelen. Niels en Pedro hebben zich vooral ingezet voor de ontwikkeling van het bedrijfsmodel. Het creatieve brein van ons team is Patrick. Patrick heeft veel kennis opgedaan tijdens zijn ICT-opleiding en gebruikte dat om ons innovatieve oplossingen en ideeën voor te schotelen. Lorenzo heeft zich vooral ingezet voor generen van meer web-traffic.”

Heel veel dank heren! 

liefs, 

Tanja & Kristy

Mooi initiatief: Daklozentour in Utrecht

Daklozen in Utrecht hebben een audiotour door de stad samengesteld. Volgers komen op deze route, met een app op hun mobiele telefoon, meer te weten over de bijzondere plekken in het zwerversleven. Richard van Rijn van Straatnieuws wordt hierover geïnterviewd bij Bert op 5. 

Luister het interview op de site van NPO1 of bekijk het filmpje op de site van NOS op 3.

liefs,

Tanja & Kristy