Get inspired!

Regelmatig krijgen we de vraag hoe het met de app staat. Omdat mensen het ook daadwerkelijk willen gebruiken. En dat is fantastisch! Maar geduld is een schone zaak… de app is nog geen feit. De stappen die we maken wel!

Wie niet vraagt, wie niet wint. Een bekend motto dat ons met de paplepel is ingegoten bij War Child. En dus hebben we begin dit jaar de stoute schoenen aangetrokken en zijn we experts gaan benaderen om ons te helpen. Want wij rasoptimisten konden stiekem best wel wat handjes en denkkracht gebruiken.

Zo kwamen we in contact met Floris van Inspire, een letterlijk inspirerend bureau dat technische maatschappelijke oplossingen ontwikkelt. We hadden geluk: ook wij hadden Floris geïnspireerd en hij wilde ons gewoon 100% gesponsord helpen. Te gek!

En dus gingen we met koekjes van Carla onder de arm een middag aan de slag bij Inspire. User stories, flows… alles kwam aan bod en we werden gedwongen om keuzes te maken. First things first.

Dankzij de hulp van Inspire ligt er nu een mooi eerste basis voor een concept dat we kunnen gaan ontwikkelen. De details kunnen we jammer genoeg nog niet weggeven, maar 1 ding weten we zeker: dit zou zomaar eens kunnen gaan werken!

Deuren openen zich, ons initiatief krijgt steeds meer vorm.

We houden je op de hoogte!

Liefs,
Tanja & Kristy